Nasze menu jest zawsze spersonalizowane pod względem kalorycznym do Twoich potrzeb!

Podczas rozmowy z konsultantem zapytaj o możliwości personalizacji menu.

TYDZIEŃ I

Dzień I – Poniedziałek

  1. Placuszki owsiane z twarogiem i owocami
  2. Spaghetti
  3. Strogonow drobiowy z makaronem durum
  4. „Nuggetsy” w panierce kukurydzianej z sosem czosnkowym
  5. Krem ze świeżych warzyw / Tortilla z kurczakiem
posilki_horizontal

TYDZIEŃ I

Dzień II – Wtorek

  1. Omlet szefa kuchni z pieczarkami i kawałkami kurczaka
  2. Kurczak w sosie jogurtowym na ryżu
  3. Pieczone kotlety z kurczaka i cukinii z makaronem durum i surówką ze świeżych warzyw
  4. Tarta szpinakowa z kurczakiem + mix sałat z vinegret
  5. Sałatka nicejska z jajkiem i grzankami / Krem z pomidorów z kurczakiem
posilki_horizontal

TYDZIEŃ I

Dzień III – Środa

  1. Pancakes z sosem miodowo cynamonowym
  2. Grillowany filet z kurczaka, warzywami z makaronem durum
  3. Pieczony indyki z ryżem, groszkiem i marchewką
  4. Chleb bananowy z masłem orzechowym + koktajl proteinowy
  5. Pieczone udko polane salsą z suszonych pomidorową oraz surówka z pora i jabłka / Tarta serowa
posilki_horizontal

TYDZIEŃ I

Dzień IV – Czwartek

  1. Omlet bakaliowo-kakaowy / Koktajl bananowy
  2. Placek jaglano-twarogowy
  3. Gotowane klopsiki w sosie koperkowym, ryż dziki oraz sałata z rzodkiewką
  4. Bananowa owsianka na mleku z bakaliami
  5. Zapiekane kostki fileta pod pomidorową pierzynką z czosnkiem podane na kaszy gryczanej
posilki_horizontal

TYDZIEŃ I

Dzień V – Piątek

  1. Sałatka jarzynowa z kurczakiem + chleb razowy
  2. Pieczeń z szynki w sosie własnym z kaszą gryczaną i surówką
  3. Łosoś pieczony z puree z groszkiem podane z mini marchewką
  4. Kurczak po chińsku
  5. Naleśniki z farszem twarogowo-owocowym / Koktajl malinowo-bananowy
posilki_horizontal

TYDZIEŃ I

Dzień VI – Sobota

  1. Kakaowe placki gryczane / Twarożek bakaliowy
  2. Kurczak po meksykańsku
  3. Wątroba drobiowa z jabłkiem
  4. Koktajl proteinowy z brzoskwinią i bananem
  5. Sałatka z kurczakiem w carry, pomarańczą i rukolą
posilki_horizontal

TYDZIEŃ I

Dzień VII – Niedziela

  1. Omlet szarlotka
  2. Zapiekana tortilla z szynką i warzywami z sosem czosnkowym
  3. Spaghetti Bologness
  4. Ryżowy deser z owocami / Sałatka z kurczkiem
  5. Pasta z kolorowej fasoli z chlebkiem typu „wasa”
posilki_horizontal

TYDZIEŃ II

Dzień VIII – Poniedziałek

  1. Racuchy jabłkowe z musem twarogowym i koktajl sportowy / Straciatella jogurtowa z crunchy
  2. Tikka masala z ryżem basmatti
  3. Kaszotto z zieloną fasolą, kurczakiem i cukinią
  4. Ratatouille z soczewicą
  5. Krem z pieczarek
posilki_horizontal

TYDZIEŃ II

Dzień IX – Wtorek

  1. Wiejska sałatka ze świeżym ogórkiem z nasionami podana z chlebkiem Wasa
  2. Omlet szefa kuchni
  3. Kurczak pod beszamelem z żurawiną z pieczonym młodym ziemniakiem w ziołach
  4. Tarta szpinakowa z kurczakiem, mix sałat z vinegret
  5. Zupa Tajska z orientalnym kurczakiem i makaronem ryżowym / Sałatka z mango, pieczonym indykiem, mix sałat z pomidorkami
posilki_horizontal

 TYDZIEŃ II

Dzień X – Środa

  1. Wiosenna kanapka z indykiem / Omlet czekoladowy z brzoskwinią
  2. Penne razowe z sosem pomidorowym, bazylią, mozarellą i kurczakiem
  3. Bitki z Ligawy wołowej z kaszą gryczaną, ogórek kiszony
  4. Grillowany z kurczaka z warzywami i ryżem
  5. Elitarne tiramisu
posilki_horizontal

 TYDZIEŃ II

Dzień XI – Czwartek

  1. Terina łososiowa ze szpinakiem, sałatka z pomidora, pieczywo chrupkie
  2. Tortilla meksykańska
  3. Kurczak korma z ryżem basmatii z surówką z białej kapusty
  4. Koktajl mango-banan z jogurtem greckim i nasionami CHIA / Fit batonik
  5. Fasolka po prowansalsku z kurczakiem i makaronem
posilki_horizontal

 TYDZIEŃ II

Dzień XII – Piątek

  1. Fritata paprykowa z szynką
  2. Potrawka z kurczaka z marchewką i groszkiem z ryżem jaśminowym
  3. Pieczony łosoś w sezamie, kasza bulgur sałatką ze świeżego ogórka w stylu orientalnym
  4. Pieczeń z szynki w sosie własnym, kaszą gryczaną i kapustą kiszoną
  5. „Nutella” z cieciorki podana z prażonymi waflami / Granola z jogurtem i owocami
posilki_horizontal

 TYDZIEŃ II

Dzień XIII – Sobota

  1. Omlet wytrawny
  2. Tosty pełnoziarniste z konfiturą owocową i miodowym twarożkiem
  3. Nasze gołąbki z paprykową kaszą pęczak z surówką z kapusty
  4. Bananowe ciasto z orzechami / Owoce z twarożkiem waniliowym
  5. Krem z pora
posilki_horizontal

 TYDZIEŃ II

Dzień XIV – Niedziela

  1. Pasta jajeczna z chlebkiem pumpernikiel
  2. Szpinakowy koktajl z avocado / Twarożek bakaliowy
  3. Pieczeń z szynki w sosie winno-pieczeniowym z jęczmienną kaszą, pieczone buraczki
  4. Szparagowy krem w towarzystwie czosnkowych grzanek
  5. Naleśnik po meksykańsku
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XV – Poniedziałek

  1. Placuszki ryżowe z musem twarogowym / Koktajl truskawkowo-bananowy
  2. Klopsiki wołowe w sosie własnym, zapiekana papryka z kaszą pęczak
  3. Kurczak w sosie tymiankowo-limonkowym z białą kapustą i zapiekanymi ziemniakami
  4. Kurczak w sosie słodko-kwaśnym
  5. Duszone jesienne warzywa z filetem z kurczaka podane z ryżem w kurkumie
posilki_horizontal

 TYDZIEŃ III

Dzień XVI – Wtorek

  1. Omlet szefa kuchni z pieczarkami i kawałkami kurczaka
  2. Razowe świderki z passata pomidorowa z czosnkiem, papryką, cukinią i kurczakiem
  3. Polędwiczki wieprzowe z sosem chrzanowym z kaszą jęczmienną / Placek jogurtowo-owocowy
  4. Drobiowe kotleciki we wiórkach kokosowych z ryżem basmatti
  5. Penne z brokułem, fetą, prażonymi migdałami polane sosem czosnkowym
posilki_horizontal

 TYDZIEŃ III

Dzień XVII – Środa

  1. Placek białkowy „HIT” z orzechami / Twarożek z owocami i bakaliami
  2. Grillowany filet z kurczaka, warzywami z makaronem durum
  3. Rolada drobiowa ze szpinakiem i mozarella z ryżem jaśminowym oraz kapusta z koperkiem
  4. Kurczak na ostro w sosie orientalnym
  5. Wrap z papryką, serem, salami, sałatą i pomidorowym sosem koperkowym
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XVIII – Czwartek

  1. Omlet bakaliowo-kakaowy
  2. Potrawka z kurczakiem na świeżych warzywach
  3. Warzywny bigos z pulpetami
  4. Bananowa owsianka na mleku z bakaliami
  5. Naleśnik z warzywami sezonowymi z fetą / Pasta serowa z ziołami i pieczywem „Waza”
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XIX – Piątek

  1. Humus z pumperniklem
  2. Pieczeń z szynki w sosie własnym z kaszą gryczaną i surówką
  3. Polędwica z dorsza w sosie szparagowym z ziemniaczkami z kiszoną kapustą
  4. Filet z kurczaka po myśliwsku
  5. Burgery wołowo-buraczane w bułce pełnoziarnistej / Koktajl jogurtowy z pomarańczą i czekoladą
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XX – Sobota

  1. Kakaowe placki gryczane
  2. Kurczak po meksykańsku / Enchilada z kurczakiem
  3. Drobiowy szaszłyk z ananasem
  4. Koktajl proteinowy z brzoskwinią i bananem
  5. Lasagne light
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XXI – Niedziela

  1. Jaglanka z serkiem wiejskim na słodko
  2. Omlet szarlotka / Sorbet truskawkowy
  3. Kurczak po chińsku
  4. Pudding czekoladowo-ryżowy
  5. Fasolka szparagowa z serem feta, sezamem oraz jajkiem sadzonym
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXII – Poniedziałek

  1. Placuszki ryżowe z musem twarogowym i sorbetem truskawkowym / Jajecznica ze szpinakiem
  2. Klopsiki wołowe w sosie własnym
  3. Wołowina z miksem fasolowym podana z ryżem w ziołach
  4. Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem brązowym
  5. Zupa warzywna z soczewicą
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXIII – Wtorek

  1. Omlet szefa kuchni z pieczarkami i kawałkami kurczaka / Sałatka „Zielona przygoda” z granatem i grillowaną kaczką
  2. Razowe świderki z passata pomidorowa z czosnkiem, papryką , cukinią i kurczakiem
  3. Sakiewka drobiowa z suszonymi pomidorami i papryką na brązowym ryżu z sosem szparagowym
  4. Drobiowe kotleciki we wiórkach kokosowych z ryżem basmatti
  5. Waniliowy twarożek z pomarańczą i miodem
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXIV – Środa

  1. Naleśniki z serem twarogowym, gruszką i bananem
  2. Grillowany filet z kurczaka, warzywami z makaronem durum
  3. Duszony schab z półksiężycami ziemniaczanymi i mizerią
  4. Kurczak na ostro w sosie pomidorowym
  5. Zapiekane tosty z suszonymi pomidorami, szynką i mozzarellą pod rukolą / Sałatka sezonowa z jajkiem, czerwona cebulka i sosem kaparowym
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXV – Czwartek

  1. Omlet szarlotka
  2. Sernik białkowy na migdałach / Sałatka owocowa z sosem jogurtowo-twarogowym i orzechami
  3. Kurczak w sosie kurkowym z kaszą jęczmienną i młoda kapustka z marchwią
  4. Bananowa owsianka na mleku z bakaliami
  5. Sałatka z grillowanym filetem, pieczarką i kolorowym makaronem
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXVI – Piątek

  1. Tarta serowa
  2. Pieczeń z szynki w sosie własnym z kaszą gryczaną i surówką
  3. Dorsz w sosie z pora podany z pieczonymi ziemniakami oraz kiszoną kapustą /
    Deser twarogowo-cynamonowy z granolą
  4. Kurczak po chińsku
  5. Marynowany śledź z musem jabłkowym na pieczonym ziemniaczku
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXVII – Sobota

  1. Omlet wytrawny z pieczarkami, szynką i pomidorem / Twarożek ziołowy z pomidorami
  2. Kurczak po meksykańsku
  3. Makaron ze szpinakiem posypany kurczakiem
  4. Koktajl proteinowy ze świeżymi owocami
  5. Razowa pizza „Elite Diet”
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXVIII – Niedziela

  1. Pasta z ciecierzycy z suszonymi pomidorami
  2. Omlet szarlotka / Mus brzoskwiniowo-truskawkowy z otrębami granulowanymi
  3. Rolada z warzywami, ryżem parabolicznym oraz marynowaną dynią
  4. Orientalny kurczak z ryżem
  5. Sałatka Cezar
posilki_horizontal