PERSONALNY CATERING DIETETYCZNY
Nasze menu jest zawsze spersonalizowane pod względem kalorycznym do Twoich potrzeb!
Podczas rozmowy z konsultantem zapytaj o możliwości personalizacji menu.
TYDZIEŃ I
Dzień I – Poniedziałek
- Placuszki owsiane z twarogiem i owocami
- Spaghetti
- Strogonow drobiowy z makaronem durum
- „Nuggetsy” w panierce kukurydzianej z sosem czosnkowym
- Krem ze świeżych warzyw / Tortilla z kurczakiem
|
 |
TYDZIEŃ I
Dzień II – Wtorek
- Omlet szefa kuchni z pieczarkami i kawałkami kurczaka
- Kurczak w sosie jogurtowym na ryżu
- Pieczone kotlety z kurczaka i cukinii z makaronem durum i surówką ze świeżych warzyw
- Tarta szpinakowa z kurczakiem + mix sałat z vinegret
- Sałatka nicejska z jajkiem i grzankami / Krem z pomidorów z kurczakiem
|
 |
TYDZIEŃ I
Dzień III – Środa
- Pancakes z sosem miodowo cynamonowym
- Grillowany filet z kurczaka, warzywami z makaronem durum
- Pieczony indyki z ryżem, groszkiem i marchewką
- Chleb bananowy z masłem orzechowym + koktajl proteinowy
- Pieczone udko polane salsą z suszonych pomidorową oraz surówka z pora i jabłka / Tarta serowa
|
 |
TYDZIEŃ I
Dzień IV – Czwartek
- Omlet bakaliowo-kakaowy / Koktajl bananowy
- Placek jaglano-twarogowy
- Gotowane klopsiki w sosie koperkowym, ryż dziki oraz sałata z rzodkiewką
- Bananowa owsianka na mleku z bakaliami
- Zapiekane kostki fileta pod pomidorową pierzynką z czosnkiem podane na kaszy gryczanej
|
 |
TYDZIEŃ I
Dzień V – Piątek
- Sałatka jarzynowa z kurczakiem + chleb razowy
- Pieczeń z szynki w sosie własnym z kaszą gryczaną i surówką
- Łosoś pieczony z puree z groszkiem podane z mini marchewką
- Kurczak po chińsku
- Naleśniki z farszem twarogowo-owocowym / Koktajl malinowo-bananowy
|
 |
TYDZIEŃ I
Dzień VI – Sobota
- Kakaowe placki gryczane / Twarożek bakaliowy
- Kurczak po meksykańsku
- Wątroba drobiowa z jabłkiem
- Koktajl proteinowy z brzoskwinią i bananem
- Sałatka z kurczakiem w carry, pomarańczą i rukolą
|
 |
TYDZIEŃ I
Dzień VII – Niedziela
- Omlet szarlotka
- Zapiekana tortilla z szynką i warzywami z sosem czosnkowym
- Spaghetti Bologness
- Ryżowy deser z owocami / Sałatka z kurczkiem
- Pasta z kolorowej fasoli z chlebkiem typu „wasa”
|
 |
TYDZIEŃ II
Dzień VIII – Poniedziałek
- Racuchy jabłkowe z musem twarogowym i koktajl sportowy / Straciatella jogurtowa z crunchy
- Tikka masala z ryżem basmatti
- Kaszotto z zieloną fasolą, kurczakiem i cukinią
- Ratatouille z soczewicą
- Krem z pieczarek
|
 |
TYDZIEŃ II
Dzień IX – Wtorek
- Wiejska sałatka ze świeżym ogórkiem z nasionami podana z chlebkiem Wasa
- Omlet szefa kuchni
- Kurczak pod beszamelem z żurawiną z pieczonym młodym ziemniakiem w ziołach
- Tarta szpinakowa z kurczakiem, mix sałat z vinegret
- Zupa Tajska z orientalnym kurczakiem i makaronem ryżowym / Sałatka z mango, pieczonym indykiem, mix sałat z pomidorkami
|
 |
TYDZIEŃ II
Dzień X – Środa
- Wiosenna kanapka z indykiem / Omlet czekoladowy z brzoskwinią
- Penne razowe z sosem pomidorowym, bazylią, mozarellą i kurczakiem
- Bitki z Ligawy wołowej z kaszą gryczaną, ogórek kiszony
- Grillowany z kurczaka z warzywami i ryżem
- Elitarne tiramisu
|
 |
TYDZIEŃ II
Dzień XI – Czwartek
- Terina łososiowa ze szpinakiem, sałatka z pomidora, pieczywo chrupkie
- Tortilla meksykańska
- Kurczak korma z ryżem basmatii z surówką z białej kapusty
- Koktajl mango-banan z jogurtem greckim i nasionami CHIA / Fit batonik
- Fasolka po prowansalsku z kurczakiem i ziemniakami
|
 |
TYDZIEŃ II
Dzień XII – Piątek
- Fritata paprykowa z szynką
- Potrawka z kurczaka z marchewką i groszkiem z ryżem jaśminowym
- Pieczony łosoś w sezamie, kasza bulgur sałatką ze świeżego ogórka w stylu orientalnym
- Pieczeń z szynki w sosie własnym, kaszą gryczaną i kapustą kiszoną
- „Nutella” z cieciorki podana z prażonymi waflami / Granola z jogurtem i owocami
|
 |
TYDZIEŃ II
Dzień XIII – Sobota
- Omlet wytrawny
- Tosty pełnoziarniste z konfiturą owocową i miodowym twarożkiem
- Nasze gołąbki z paprykową kaszą pęczak z surówką z kapusty
- Bananowe ciasto z orzechami / Owoce z twarożkiem waniliowym
- Krem z pora
|
 |
TYDZIEŃ II
Dzień XIV – Niedziela
- Pasta jajeczna z chlebkiem pumpernikiel
- Szpinakowy koktajl z avocado / Twarożek bakaliowy
- Pieczeń z szynki w sosie winno-pieczeniowym z jęczmienną kaszą, pieczone buraczki
- Szparagowy krem w towarzystwie czosnkowych grzanek
- Naleśnik po meksykańsku
|
 |
TYDZIEŃ III
Dzień XV – Poniedziałek
- Placuszki ryżowe z musem twarogowym / Koktajl truskawkowo-bananowy
- Klopsiki wołowe w sosie własnym, zapiekana papryka z kaszą pęczak
- Kurczak w sosie tymiankowo-limonkowym z białą kapustą i zapiekanymi ziemniakami
- Kurczak w sosie słodko-kwaśnym
- Duszone jesienne warzywa z filetem z kurczaka podane z ryżem w kurkumie
|
 |
TYDZIEŃ III
Dzień XVI – Wtorek
- Omlet szefa kuchni z pieczarkami i kawałkami kurczaka
- Razowe świderki z passata pomidorowa z czosnkiem, papryką, cukinią i kurczakiem
- Polędwiczki wieprzowe z sosem chrzanowym z kaszą jęczmienną / Placek jogurtowo-owocowy
- Drobiowe kotleciki we wiórkach kokosowych z ryżem basmatti
- Penne z brokułem, fetą, prażonymi migdałami polane sosem czosnkowym
|
 |
TYDZIEŃ III
Dzień XVII – Środa
- Placek białkowy „HIT” z orzechami / Twarożek z owocami i bakaliami
- Grillowany filet z kurczaka, warzywami z makaronem durum
- Rolada drobiowa ze szpinakiem i mozarella z ryżem jaśminowym oraz kapusta z koperkiem
- Kurczak na ostro w sosie orientalnym
- Wrap z papryką, serem, salami, sałatą i pomidorowym sosem koperkowym
|
 |
TYDZIEŃ III
Dzień XVIII – Czwartek
- Omlet bakaliowo-kakaowy
- Potrawka z kurczakiem na świeżych warzywach
- Burger wołowy w bułce orkiszowej z mixem sałat i dresingiem miodowym
- Bananowa owsianka na mleku z bakaliami
- Naleśnik z warzywami sezonowymi z fetą / Pasta serowa z ziołami i pieczywem „Waza”
|
 |
TYDZIEŃ III
Dzień XIX – Piątek
- Humus z pumperniklem
- Pieczeń z szynki w sosie własnym z kaszą gryczaną i surówką
- Pieczone kotlety z morszczuka w sosie greckim, kapusta kiszona z ziemniaczkami
- Filet z kurczaka po myśliwsku
- Kofta z ryżem brązowym podana ze świeżą sałatą sosem tzatziki / Koktajl jogurtowy z pomarańczą i czekoladą
|
 |
TYDZIEŃ III
Dzień XX – Sobota
- Kakaowe placki gryczane
- Kurczak po meksykańsku / Enchilada z kurczakiem
- Drobiowy szaszłyk z ananasem
- Koktajl proteinowy z brzoskwinią i bananem
- Lasagne light
|
 |
TYDZIEŃ III
Dzień XXI – Niedziela
- Jaglanka z serkiem wiejskim na słodko
- Omlet szarlotka / Sorbet truskawkowy
- Kurczak po chińsku
- Pudding czekoladowo-ryżowy
- Fasolka szparagowa z serem feta, sezamem oraz jajkiem sadzonym
|
 |
TYDZIEŃ IV
Dzień XXII – Poniedziałek
- Placuszki ryżowe z musem twarogowym i sorbetem truskawkowym / Jajecznica ze szpinakiem
- Klopsiki wołowe w sosie własnym
- Wołowina z miksem fasolowym podana z ryżem w ziołach
- Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem brązowym
- Zupa warzywna z soczewicą
|
 |
TYDZIEŃ IV
Dzień XXIII – Wtorek
- Omlet szefa kuchni z pieczarkami i kawałkami kurczaka / Sałatka „Zielona przygoda” z granatem i grillowaną kaczką
- Razowe świderki z passata pomidorowa z czosnkiem, papryką , cukinią i kurczakiem
- Sakiewka drobiowa z suszonymi pomidorami i papryką na brązowym ryżu z sosem szparagowym
- Drobiowe kotleciki we wiórkach kokosowych z ryżem basmatti
- Waniliowy twarożek z pomarańczą i miodem
|
 |
TYDZIEŃ IV
Dzień XXIV – Środa
- Naleśniki z serem twarogowym, gruszką i bananem
- Grillowany filet z kurczaka, warzywami z makaronem durum
- Duszony schab z półksiężycami ziemniaczanymi i mizerią
- Kurczak na ostro w sosie pomidorowym
- Zapiekane tosty z suszonymi pomidorami, szynką i mozzarellą pod rukolą / Sałatka sezonowa z jajkiem, czerwona cebulka i sosem kaparowym
|
 |
TYDZIEŃ IV
Dzień XXV – Czwartek
- Omlet szarlotka
- Sernik białkowy na migdałach / Sałatka owocowa z sosem jogurtowo-twarogowym i orzechami
- Kurczak w sosie kurkowym z kaszą jęczmienną i młoda kapustka z marchwią
- Bananowa owsianka na mleku z bakaliami
- Sałatka z grillowanym filetem, pieczarką i kolorowym makaronem
|
 |
TYDZIEŃ IV
Dzień XXVI – Piątek
- Tarta serowa
- Pieczeń z szynki w sosie własnym z kaszą gryczaną i surówką
- Dorsz w sosie z pora podany z pieczonymi ziemniakami oraz kiszoną kapustą /
Deser twarogowo-cynamonowy z granolą
- Kurczak po chińsku
- Marynowany śledź z musem jabłkowym na pieczonym ziemniaczku
|
 |
TYDZIEŃ IV
Dzień XXVII – Sobota
- Omlet wytrawny z pieczarkami, szynką i pomidorem / Twarożek ziołowy z pomidorami
- Kurczak po meksykańsku
- Makaron ze szpinakiem posypany kurczakiem
- Koktajl proteinowy ze świeżymi owocami
- Razowa pizza „Elite Diet”
|
 |
TYDZIEŃ IV
Dzień XXVIII – Niedziela
- Pasta z ciecierzycy z suszonymi pomidorami
- Omlet szarlotka / Mus brzoskwiniowo-truskawkowy z otrębami granulowanymi
- Rolada z warzywami, ryżem parabolicznym oraz marynowaną dynią
- Orientalny kurczak z ryżem
- Sałatka Cezar
|
 |
TYDZIEŃ V
Dzień XXIX – Poniedziałek
- Pasztet drobiowy z suszoną żurawiną i sosem chrzanowym, rzodkiewką i pieczywem graham
- Placek urugwajski z sosem tzacyki i polędwicą wieprzową
- Schab faszerowany z suszonymi pomidorami z fasolką i kaszą bulgur
- Kopiec kreta / Smoothie porzeczkowe z nasionami chia i miętą
- Sałatka z wędzonym indykiem i oliwkami na sałacie rzymskiej
|
 |
TYDZIEŃ V
Dzień XXX – Wtorek
- Jaka sadzone na grzance czosnkowej z mixem sałat i pomidorkami koktajlowymi
- Rafaello z kaszy jaglanej i odżywki proteinowej
- Polędwiczki wieprzowe w sosie musztardowym z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym
- Włoska zapiekanka makaronowa z mozzarellą i pomidorami
- Racuszki pełnoziarniste z sosem z owoców leśnych i miętą / Gruszka z kruszonką sezamową i sosem jogurtowym
|
 |
TYDZIEŃ V
Dzień XXXI – Środa
- Serek waniliowy z owsianką pomarańczową, cynamonem i migdałami
- Orkiszowe bułeczki z siekaną wieprzowiną / Grillowana cukinia z hummusem, rukolą i papryką
- Kurczak w ziołowym sosie z pieczonymi ziemniakami i surówką z pora
- Placek po węgiersku
- Chlebek bananowy z żurawiną i czekoladą gorzką, koktajl jogurtowy
|
 |
TYDZIEŃ V
Dzień XXXII – Czwartek
- Borówkowy jogurt z płatkami i słonecznikiem, pancakes kakaowy z rodzynkami
- Kurczak po azjatycku z makaronem kolorowym i fasolką
- Chili con carne z wołowiną, czerwoną fasolą i kukurydzą z ryżem brązowym / Sałatka z serkiem capresi z granatem i grzanką pełnoziarnistą
- Devolay z marchewką mini i ryż z warzywami
- Burger z indykiem, pieczonym burakiem i roszponką
|
 |
TYDZIEŃ V
Dzień XXXIII – Piątek
- Bliny gryczane z twarożkiem łososiowym
- Tarta z warzywami i sosem koperkowo-bazyliowym i kurczakiem / Koktajl egzotyczny na mleku Lactose free z orzechami
- Dorsz w sosie cytrynowym z ryżem parabolicznym i dzikim oraz surówka z kolorowej kapust
- Żółte curry z soczewicą, kurczakiem, cukinią, marchewką
- Kebab drobiowy w tortilli
|
 |
TYDZIEŃ V
Dzień XXXIV – Sobota
- Jaglanka z suszoną morelą, cynamonem i pastą twarogową
- Krem z selera naciowego z kurczakiem i makaronem / Olet warzywny z kurczakiem
- Kotleciki z ciecierzycy i cukinii z sosem miętowym i ryżem
- Farmerski kubek z owocami i orzechową posypką
- Sałatka z pieczoną kaczką na rukoli z kaparami i pieczywem Wasa
|
 |
TYDZIEŃ V
Dzień XXXV – Niedziela
- Tortilla z wędzonym łososiem, serkiem i warzywami
- Rosół z ryżem basmatti, kurczakiem i pietruszką
- Gnocchi z mięsem mielonym, szałwią i zieloną sałatą
- Muffiny owsiane z bananem, orzechami włoskimi i kakao / Czekoladowy puding z truskawakami
- Papryka faszerowana kurczakiem, oliwkami i kaszą jęczmienną
|
 |