Nasze menu jest zawsze spersonalizowane pod względem kalorycznym do Twoich potrzeb!

Podczas rozmowy z konsultantem zapytaj o możliwości personalizacji menu.

TYDZIEŃ I

Dzień I – Poniedziałek

  1. Placuszki owsiane z twarogiem i owocami
  2. Spaghetti
  3. Strogonow drobiowy z makaronem durum
posilki_horizontal

TYDZIEŃ I

Dzień II – Wtorek

  1. Omlet szefa kuchni z pieczarkami i kawałkami kurczaka
  2. Kurczak w sosie jogurtowym na ryżu
  3. Pieczone kotlety z kurczaka i cukinii z makaronem durum i surówką ze świeżych warzyw
posilki_horizontal

TYDZIEŃ I

Dzień III – Środa

  1. Pancakes z sosem miodowo cynamonowym
  2. Grillowany filet z kurczaka, warzywami z makaronem durum
  3. Pieczony indyki z ryżem, groszkiem i marchewką
posilki_horizontal

TYDZIEŃ I

Dzień IV – Czwartek

  1. Omlet bakaliowo-kakaowy
  2. Placek jaglano-twarogowy
  3. Gotowane klopsiki w sosie koperkowym, ryż brązowy oraz sałata z rzodkiewką
posilki_horizontal

TYDZIEŃ I

Dzień V – Piątek

  1. Sałatka jarzynowa z kurczakiem + chleb razowy
  2. Pieczeń z szynki w sosie własnym z kaszą gryczaną i surówką
  3. Łosoś pieczony z puree z groszku podane z mini marchewką
posilki_horizontal

TYDZIEŃ I

Dzień VI – Sobota

  1. Kakaowe placki gryczane
  2. Kurczak po meksykańsku
  3. Wątroba drobiowa z jabłkiem
posilki_horizontal

TYDZIEŃ I

Dzień VII – Niedziela

  1. Omlet szarlotka
  2. Zapiekana tortilla z szynką i warzywami z sosem czosnkowym
  3. Spaghetti
posilki_horizontal

TYDZIEŃ II

Dzień VIII – Poniedziałek

  1. Racuchy jabłkowe z musem twarogowym
  2. Tikka masala z ryżem basmatti
  3. Kaszotto z zieloną fasolą, kurczakiem i cukinią
posilki_horizontal

TYDZIEŃ II

Dzień IX – Wtorek

  1. Wiejska sałatka ze świeżym ogórkiem z nasionami podana z chlebkiem Wasa
  2. Omlet szefa kuchni
  3. Kurczak pod beszamelem z żurawiną z pieczonym młodym ziemniakiem w ziołach
posilki_horizontal

 TYDZIEŃ II

Dzień X – Środa

  1. Wiosenna kanapka z indykiem
  2. Penne razowe z sosem pomidorowym, bazylią, mozarellą i kurczakiem
  3. Bitki z Ligawy wołowej z kaszą gryczaną, ogórek kiszony
posilki_horizontal

TYDZIEŃ II

Dzień XI – Czwartek

  1. Terina Łososiowa ze szpinakiem, sałatka z pomidora, pieczywo chrupkie
  2. Tortilla meksykańska
  3. Kurczak korma z ryżem basmatii z surówką z białej kapusty
posilki_horizontal

 TYDZIEŃ II

Dzień XII – Piątek

  1. Fritata paprykowa z szynką
  2. Potrawka z kurczaka z marchewką i groszkiem z ryżem jaśminowym
  3. Pieczony łosoś w sezamie, kasza bulgur, sałatką ze świeżego ogórka w stylu orientalnym
posilki_horizontal

 TYDZIEŃ II

Dzień XIII – Sobota

  1. Omlet wytrawny
  2. Tosty pełnoziarniste z konfiturą owocową i miodowym twarożkiem
  3. Nasze gołąbki z paprykową kaszą pęczak z surówką z kapusty
posilki_horizontal

 TYDZIEŃ II

Dzień XIV – Niedziela

  1. Pasta jajeczna z chlebkiem pumpernikiel
  2. Szpinakowy koktajl z avocado
  3. Pieczeń z szynki w sosie winno-pieczeniowym z jęczmienną kaszą, pieczone buraczki
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XV – Poniedziałek

  1. Placuszki ryżowe z musem twarogowym
  2. Klopsiki wołowe w sosie własnym, zapiekana papryka z kaszą pęczak
  3. Kurczak w sosie tymiankowo-limonkowym z białą kapustą i zapiekanymi ziemniakami
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XVI – Wtorek

  1. Omlet szefa kuchni z pieczarkami i kawałkami kurczaka
  2. Razowe świderki z passata pomidorowa z czosnkiem, papryką, cukinią i kurczakiem
  3. Polędwiczki wieprzowe z sosem chrzanowym z kaszą jęczmienną
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XVII – Środa

  1. Placek białkowy „HIT” z orzechami
  2. Grillowany filet z kurczaka, warzywami z makaronem durum
  3. Rolada drobiowa ze szpinakiem i mozarella z ryżem jaśminowym oraz kapusta z koperkiem
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XVIII – Czwartek

  1. Omlet bakaliowo-kakaowy
  2. Potrawka z kurczakiem na świeżych warzywach
  3. Warzywny bigos z pulpetami
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XIX– Piątek

  1. Humus z pumperniklem
  2. Pieczeń z szynki w sosie własnym z kaszą gryczaną i surówką
  3. Polędwica z dorsza w sosie szparagowym z ziemniaczkami z kiszoną kapustą
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XX – Sobota

  1. Kakaowe placki gryczane
  2. Kurczak po meksykańsku
  3. Drobiowy szaszłyk z ananasem
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XXI – Niedziela

  1. Jaglanka z serkiem wiejskim na słodko
  2. Omlet szarlotka
  3. Kurczak po chińsku
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXII – Poniedziałek

  1. Placuszki ryżowe z mussem twarogowym
  2. Klopsiki wołowe w sosie własnym
  3. Wołowina z miksem fasolowym podana z ryżem w ziołach
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXIII – Wtorek

  1. Omlet szefa kuchni z pieczarkami i kawałkami kurczaka
  2. Razowe świderki z passata pomidorowa z czosnkiem, papryką , cukinią i kurczakiem
  3. Sakiewka drobiowa z suszonymi pomidorami i papryką na brązowym ryżu z sosem szparagowym
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXIV – Środa

  1. Naleśniki z serem twarogowym, gruszką i bananem
  2. Grillowany filet z kurczaka, warzywami z makaronem durum
  3. Duszony schab z półksiężycami ziemniaczanymi i mizerią
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXV – Czwartek

  1. Omlet szarlotka
  2. Sernik białkowy na migdałach
  3. Kurczak w sosie kurkowym z kaszą jęczmienną i młoda kapustka z marchwią
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXVI – Piątek

  1. Tarta serowa
  2. Pieczeń z szynki w sosie własnym z kaszą gryczaną i surówką
  3. Dorsz w sosie z pora podany z ziemiaczanymi kuleczkami
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXVII – Sobota

  1. Omlet wytrawny z pieczarkami, szynką i pomidorem
  2. Kurczak po meksykańsku
  3. Makaron ze szpinakiem posypany kurczakiem
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXVIII – Niedziela

  1. Pasta z ciecierzycy z suszonymi pomidorami
  2. Omlet szarlotka
  3. Rolada z warzywami, ryżem parabolicznym oraz marynowaną dynią
posilki_horizontal