Nasze menu jest zawsze spersonalizowane pod względem kalorycznym do Twoich potrzeb!

Podczas rozmowy z konsultantem zapytaj o możliwości personalizacji menu.

TYDZIEŃ I

Dzień I – Poniedziałek

  1. Świeży sok z pomarańczy z kawałkami owoców
  2. Strogonow drobiowy z ryżem basmatti i szwedzką sałatką z czerwoną cebulą
  3. Krem ze świeżych warzyw
posilki_horizontal

TYDZIEŃ I

Dzień II – Wtorek

  1. Owocowa tęcza z otrębami granulowanymi, jogurtem i owocami
  2. Pieczone kotlety z kurczaka i cukinii z makaronem kukurydzianym i surówką ze świeżych warzyw
  3. Krem z pomidorów
posilki_horizontal

TYDZIEŃ I

Dzień III – Środa

  1. Koktajl sportowy (mix owoców z jogurtem naturalnym 0%)
  2. Pieczony indyk w sosie pieczarkowym, ryż z groszkiem i marchewką oraz surówka sezonowa
  3. Sałatka Grecka
posilki_horizontal

TYDZIEŃ I

Dzień IV – Czwartek

  1. Placek jaglano-twarogowy
  2. Gotowane klopsiki w sosie koperkowym, ryż brązowy oraz sałata z rzodkiewką
  3. Kakaowa jaglanka z musem z owoców leśnych
posilki_horizontal

TYDZIEŃ I

Dzień V – Piątek

  1. Owsianka bez glutenu na mleku z owocami, rodzynkami i cynamonem
  2. Łosoś pieczony z puree z groszkiem podane z mini marchewką
  3. Krem z  brokułów
posilki_horizontal

TYDZIEŃ I

Dzień VI – Sobota

  1. Koktajl z zieloną herbatą
  2. Wątroba drobiowa z jabłkiem
  3. Budyń „ZERO CUKRU” bez glutenu
posilki_horizontal

TYDZIEŃ I

Dzień VII – Niedziela

  1. Omlet bakaliowy
  2. Spaghetti Bolognese
  3. Ryżowy deser z owocami
posilki_horizontal

TYDZIEŃ II

Dzień VIII – Poniedziałek

  1. Truskawkowy koktajl z nutką mięty
  2. Kaszotto z zieloną fasolką, kurczakiem i cukinią
  3. Krem z pieczarek
posilki_horizontal

TYDZIEŃ II

Dzień IX – Wtorek

  1. Pudding z kaszy jaglanej i mleczka kokosowego polany musem malinowym
  2. Kurczak pod beszamelem z żurawiną z pieczonym młodym ziemniakiem w ziołach
  3. Sałatka z mango, pieczonym indykiem, mix sałat z pomidorkami
posilki_horizontal

TYDZIEŃ II

Dzień X – Środa

  1. Elitarne tiramisu
  2. Bitki z ligawy wołowej z kaszą gryczaną, ogórek kiszony
  3. Galaretka z owocami z kremem waniliowym
posilki_horizontal

TYDZIEŃ II

Dzień XI – Czwartek

  1. Fit batonik bakaliowy bez glutenu
  2. Kurczak korma z ryżem basmatii z surówką z białej kapusty
  3. Koktajl mango-banan z jogurtem greckim i nasionami CHIA
posilki_horizontal

TYDZIEŃ II

Dzień XII – Piątek

  1. Vitamina „C”- koktajl grapefruitowy z cytryną
  2. Pieczony łosoś w sezamie z kasza Guinoa, sałatką ze świeżego ogórka w stylu orientalnym
  3. Tarator
posilki_horizontal

TYDZIEŃ II

Dzień XIII – Sobota

  1. Tosty bezglutenowe z konfiturą owocową i miodowym twarożkiem
  2. Nasze gołąbki z paprykową kaszą gryczaną oraz surówką z kapusty
  3. Bananowe ciasto z orzechami na mące bezglutenowej
posilki_horizontal

TYDZIEŃ II

Dzień XIV – Niedziela

  1. Szpinakowy koktajl z avocado
  2. Pieczeń z szynki w sosie winno-pieczeniowym z kaszą jaglaną, pieczone buraczki
  3. Szparagowy krem
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XV – Poniedziałek

  1. Koktajl truskawkowo-bananowy
  2. Kurczak w sosie tymiankowo-limonkowym z białą kapustą i zapiekanymi ziemniakami
  3. Pieczona gruszka z sosem żurawinowym
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XVI – Wtorek

  1. Placek jogurtowo-owocowy
  2. Polędwiczki wieprzowe z sosem chrzanowym z kaszą gryczaną
  3. Pomidory po sycylijsku z czarnymi oliwkami z pesto z bazylii
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XVII – Środa

  1. Bezglutenowe ciastko czekoladowe
  2. Rolada drobiowa ze szpinakiem i mozarella z ryżem jaśminowym oraz kapusta z koperkiem
  3. Zupa jarzynowa
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XVIII – Czwartek

  1. Deser jogurtowy z pomarańczą
  2. Warzywny bigos z pulpetami i ryżem
  3. Krem marchwiowy z imbirem
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XIX – Piątek

  1. Zapiekany deser jabłkowo-gruszkowy podlany jogurtem
  2. Pieczona miruna na sosie szparagowym z młodymi ziemniaczkami, surówka z marchwi
  3. Ciasto marchewkowe
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XX – Sobota

  1. Koktajl warzywny
  2. Drobiowy szaszłyk z ananasem, pomidory z pesto
  3. Zupa kalafiorowa
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XXI – Niedziela

  1. Sorbet truskawkowy
  2. Kurczak po chińsku z ryżem jaśminowym
  3. Puding czekoladowo-ryżowy
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXII – Poniedziałek

  1. Koktajl pinia colada
  2. Wołowina z miksem fasolowym podana z ryżem w ziołach
  3. Zupa warzywna z soczewicą
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXIII – Wtorek

  1. Koktajl jogurtowy z pomarańczą i bananem
  2. Sakiewka drobiowa z suszonymi pomidorami i papryką na brązowym ryżu z sosem szparagowym
  3. Krem z białych warzyw
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXIV – Środa

  1. Krem z batatów z prażonymi pestkami słonecznika
  2. Duszony schab z półksiężycami ziemniaczanymi i mizerią
  3. Sałatka sezonowa z jajkiem, czerwona cebulka i sosem kaparowym
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXV – Czwartek

  1. Sałatka owocowa z sosem jogurtowo-twarogowym i orzechami
  2. Kurczak w sosie kurkowym z kaszą jęczmienną i młoda kapustka z marchwią
  3. Sernik białkowy na migdałach
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXVI – Piątek

  1. Smoothie z jabłka, banana i kiwi
  2. Dorsz w sosie z pora podany z ziemiaczanymi kuleczkami
  3. Ciasteczka jajeczno-szpinakowe z kremem z fety
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXVII – Sobota

  1. Koktajl warzywny „Pietruszkowa pasja”
  2. Makaron bezglutenowy ze szpinakiem posypany kurczakiem
  3. Kisiel z owocami
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXVIII – Niedziela

  1. Mus brzoskwiniowo-truskawkowy
  2. Rolada z warzywami, ryżem parabolicznym oraz marynowaną dynią
  3. Krem z zielonego groszku
posilki_horizontal