Dzisiejsze menu:

TYDZIEŃ I

Dzień III – Środa

  1. Tarta serowa na spodzie bezglutenowym
  2. Koktajl sportowy (mix owoców z jogurtem naturalnym 0%)
  3. Pieczony indyk w sosie pieczarkowym, ryż z groszkiem i marchewką oraz surówka sezonowa
  4. Sałatka Grecka
  5. Pieczone udko polane salsą z suszonych pomidorową oraz surówka z pora i jabłka
posilki_horizontal

Jutrzejsze menu:

TYDZIEŃ I

Dzień IV – Czwartek

  1. Sałatka warzywna z szynką oraz chlebem ryżowym
  2. Placek jaglano-twarogowy
  3. Gotowane klopsiki w sosie koperkowym, ryż dzikim oraz sałata z rzodkiewką
  4. Kakaowa jaglanka z musem z owoców leśnych
  5. Zapiekane kostki fileta pod pomidorową pierzynką z czosnkiem podane na kaszy gryczanej
posilki_horizontal

Pokaż całe menu