Nasze menu jest zawsze spersonalizowane pod względem kalorycznym do Twoich potrzeb!

Podczas rozmowy z konsultantem zapytaj o możliwości personalizacji menu.

TYDZIEŃ I

Dzień I – Poniedziałek

  1. Płatki jaglane z jogurtem waniliowym i wiórkami kokosowymi
  2. Świeży sok z pomarańczy z kawałkami owoców
  3. Strogonow drobiowy z ryżem basmatti i szwedzką sałatką z czerwoną cebulą
  4. Krem ze świeżych warzyw
  5. „Nuggetsy” w panierce kukurydzianej z sosem pomidorowym
posilki_horizontal

TYDZIEŃ I

Dzień II – Wtorek

  1. Placuszki ryżowe z twarogiem i owocami
  2. Owocowa tęcza z jogurtem i owocami posypana granolą bezglutenowa własnego wypieku
  3.  Pieczone kotlety z kurczaka i cukinii z makaronem kukurydzianym i surówką ze kapusty pekińskskiej
  4. Krem z pomidorów
  5. Sałatka nicejska z jajkiem
posilki_horizontal

TYDZIEŃ I

Dzień III – Środa

  1. Tarta serowa na spodzie bezglutenowym
  2. Koktajl sportowy (mix owoców z jogurtem naturalnym 0%)
  3. Pieczony indyk w sosie pieczarkowym, ryż z groszkiem i marchewką oraz surówka sezonowa
  4. Sałatka Grecka
  5. Pieczone udko polane salsą z suszonych pomidorową oraz surówka z pora i jabłka
posilki_horizontal

TYDZIEŃ I

Dzień IV – Czwartek

  1. Sałatka warzywna z szynką oraz chlebem ryżowym
  2. Placek jaglano-twarogowy
  3. Gotowane klopsiki w sosie koperkowym, ryż dzikim oraz sałata z rzodkiewką
  4. Kakaowa jaglanka z musem z owoców leśnych
  5. Zapiekane kostki fileta pod pomidorową pierzynką z czosnkiem podane na kaszy gryczanej
posilki_horizontal

TYDZIEŃ I

Dzień V – Piątek

  1. Pasta jajeczna z chlebkiem bezglutenowym
  2. Owsianka bez glutenu na mleku z owocami, rodzynkami i cynamonem
  3. Łosoś pieczony z puree z groszkiem podane z mini marchewką
  4. Krem z  brokułów
  5. Świeża sałatka z zapiekanymi buraczkami i serem pleśniowym
posilki_horizontal

TYDZIEŃ I

Dzień VI – Sobota

  1. Kakaowe placki gryczane
  2. Koktajl z zieloną herbatą
  3. Wątroba drobiowa z jabłkiem, kaszą gryczaną i surówką z kiszonej kapusty
  4. Budyń „ZERO CUKRU” bez glutenu
  5. Sałatka z kurczakiem curry, pomarańczą i rukolą
posilki_horizontal

TYDZIEŃ I

Dzień VII – Niedziela

  1. Pasta z kolorowej fasoli z chlebem własnego wypieku
  2. Omlet bakaliowy
  3. Spaghetti Bolognese
  4. Ryżowy deser z owocami
  5. Tortilla bezglutenowa z szynką i warzywami z sosem czosnkowym
posilki_horizontal

TYDZIEŃ II

Dzień VIII – Poniedziałek

  1. Straciatella jogurtowa z preparowanym ryżem
  2. Truskawkowy koktajl z nutką mięty
  3. Kaszotto z zieloną fasolką, kurczakiem i cukinią
  4. Krem z pieczarek
  5. Ratatouille z zieloną soczewicą
posilki_horizontal

TYDZIEŃ II

Dzień IX – Wtorek

  1. Wiejska sałatka ze świeżym ogórkiem z nasionami podana z pieczywem chrupkim
  2. Pudding z kaszy jaglanej i polany musem malinowym
  3. Kurczak pod beszamelem z żurawiną z pieczonym młodym ziemniakiem w ziołach i surówką z czerwonej kapusty
  4. Sałatka z mango, pieczonym indykiem, mix sałat z pomidorkami
  5. Zupa Tajska z makaronem ryżowym
posilki_horizontal

TYDZIEŃ II

Dzień X – Środa

  1. Kanapka z szynką z indyka,pieczywem bezglutenowym oraz świeżymi warzywami
  2. Elitarne tiramisu
  3. Bitki z ligawy wołowej z kaszą gryczaną, ogórek kiszony
  4. Galaretka z owocami z kremem waniliowym
  5. Makaron kukurydziany z sosem pomidorowym, bazylią i mozarellą
posilki_horizontal

TYDZIEŃ II

Dzień XI – Czwartek

  1. Terina łososiowa ze szpinakiem, sałatka z pomidora
  2. Fit batonik bakaliowy bez glutenu
  3. Kurczak korma z ryżem basmatii z surówką z białej kapusty
  4. Koktajl mango-banan z jogurtem greckim i nasionami CHIA
  5. Fasolka po prowansalsku
posilki_horizontal

TYDZIEŃ II

Dzień XII – Piątek

  1. Fritata paprykowa z szynką
  2. Vitamina „C”- koktajl grapefruitowy z cytryną
  3. Pieczony łosoś w sezamie z kasza Guinoa, sałatką ze świeżego ogórka w stylu orientalnym
  4. Sezonowa zupa „Elite Diet”
  5. „Nutella” z cieciorki podana z prażonymi waflami ryżowymi
posilki_horizontal

TYDZIEŃ II

Dzień XIII – Sobota

  1. Owoce z jogurtem waniliowym
  2. Tosty bezglutenowe z konfiturą owocową i miodowym twarożkiem
  3. Nasze gołąbki z paprykową kaszą gryczaną oraz surówką z kapusty
  4. Bananowe ciasto z orzechami na mące bezglutenowej
  5. Krem z pora
posilki_horizontal

TYDZIEŃ II

Dzień XIV – Niedziela

  1. Pasta jajeczna z chlebkiem bezglutenowym
  2. Szpinakowy koktajl z avocado
  3. Pieczeń z szynki w sosie winno-pieczeniowym z kaszą jaglaną oraz pieczonymi buraczkamii
  4. Szparagowy krem
  5. Naleśnik kukurydziany z farszem meksykańskim
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XV – Poniedziałek

  1. Pancakes z mąki bezglutenowej z jogurtem miodowo-cynamonowym
  2. Koktajl truskawkowo-bananowy
  3. Kurczak w sosie tymiankowo-limonkowym z białą kapustą i zapiekanymi ziemniakami
  4. Pieczona gruszka z sosem żurawinowym
  5. Zapiekane jesienne warzywa w sosie ziołowym
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XVI – Wtorek

  1. Mousaka
  2. Placek jogurtowo-owocowy
  3. Polędwiczki wieprzowe z sosem chrzanowym z kaszą gryczaną, surówka z kapusty pekińskiej
  4. Pomidory po sycylijsku z czarnymi oliwkami z pesto z bazylii
  5. Penne z brokułem, fetą, prażonymi migdałami polane sosem czosnkowym
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XVII – Środa

  1. Płatki owsiane z jogurtem, wiśniami i bananem
  2. Bezglutenowe ciastko czekoladowe
  3. Rolada drobiowa ze szpinakiem i mozarella z ryżem jaśminowym oraz kapusta z koperkiem
  4. Zupa jarzynowa
  5. Tortilla bezglutenowa z papryką, serem, salami, sałatą i pomidorowym sosem koperkowym
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XVIII – Czwartek

  1. Serowa pasta z ziołami
  2. Deser jogurtowy z pomarańczą
  3. Warzywny bigos z pulpetami i ryżem parabolicznym
  4. Krem marchwiowy z imbirem
  5. Naleśnik z mąki ryżowej z warzywami sezonowymi z fetą
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XIX – Piątek

  1. Jajecznica z pomidorem i szczypiorkiem
  2. Zapiekany deser jabłkowo-gruszkowy podlany jogurtem
  3. Polędwica z dorsza w sosie szparagowym z ziemniaczkami z kiszoną kapustą
  4. Bezglutenowe ciasto marchewkowe
  5. Sałatka z gruszką, gorgonzolą i orzechami nerkowca z sosem winegret
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XX – Sobota

  1. Tzatziki po grecku
  2. Koktajl warzywny
  3. Drobiowy szaszłyk z ananasem, pomidory z pesto, ryż brązowy
  4. Krem z kalafiora
  5. Bezglutenowa lazagne „light”
posilki_horizontal

TYDZIEŃ III

Dzień XXI – Niedziela

  1. Jaglanka z serkiem wiejskim na słodko
  2. Sorbet truskawkowy
  3. Kurczak po chińsku z makronem ryżowym i surówka z kapusty
  4. Puding czekoladowo-ryżowy
  5. Fasolka szparagowa z serem feta i sezamem oraz jajkiem sadzonym
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXII – Poniedziałek

  1. Płatki owsiane bezglutenowe w miodzie z jogurtem naturalnym i owocami
  2. Koktajl pinia colada
  3. Wołowina z miksem fasolowym podana z ryżem w ziołach i sałatką szwedzką
  4. Krem z soczewicą
  5. Sałatka z mozzarellą, brokułami i sosem winegret
posilki_horizontal

 

TYDZIEŃ IV

Dzień XXIII – Wtorek

  1. Waniliowy twarożek z pomarańczą i miodem
  2. Koktajl jogurtowy z pomarańczą i bananem
  3. Sakiewka drobiowa z suszonymi pomidorami i papryką na brązowym ryżu z sosem szparagowym
  4. Krem z białych warzyw
  5. Sałatka „Zielona Przygoda” z granatem i grillowaną kaczką
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXIV – Środa

  1. Zapiekane tosty bezglutenowe z szynką, ananasem, mozzarellą okraszone rukolą
  2. Krem z batatów z prażonymi pestkami słonecznika
  3. Duszony schab z półksiężycami ziemniaczanymi i mizerią
  4. Sałatka sezonowa z jajkiem, czerwona cebulka i sosem kaparowym
  5. Naleśniki z mąki ryżowej z serem twarogowym,gruszką i bananem
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXV – Czwartek

  1. Omlet szarlotka z płatkami ryżowymi
  2. Sałatka owocowa z sosem jogurtowo-twarogowym i orzechami
  3. Kurczak w sosie kurkowym z ryżem parabolicznym i młoda kapustka z marchwią
  4. Sernik białkowy na migdałach
  5. Sałatka z grillowanym filetem, pieczarką i kolorowym makaronem bezglutenowym
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXVI – Piątek

  1. Granola własnego wypieku z kefirem
  2. Smoothie z jabłka, banana i kiwi
  3. Polędwica z dorsza w sosie z pora podany z ziemniaczkami i kapustą kiszoną
  4. Wytrawne ciasteczka szpinakowe z fety i sosem czosnkowym
  5. Marynowany śledź z musem jabłkowym na pieczonym ziemniaczku
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXVII – Sobota

  1. Omlet wytrawny
  2. Koktajl warzywny „Pietruszkowa pasja”
  3. Makaron bezglutenowy ze szpinakiem posypany kurczakiem
  4. Kisiel z owocami
  5. Pizza „Elite Diet” na jaglanym spodzie
posilki_horizontal

TYDZIEŃ IV

Dzień XXVIII – Niedziela

  1. Pasta z ciecierzycy z waflami ryżowymi z suszonymi pomidorami
  2. Mus brzoskwiniowo-truskawkowy
  3. Rolada z warzywami, ryżem parabolicznym oraz marynowaną dynią
  4. Krem z zielonego groszku
  5. Sałatka Cezar
posilki_horizontal